TAMOKEY
Ana Menü
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· ŞARKIŞLA - Sivas (Sl...
· SeNsiN
· MeKTuP
· Sizce siz neden Vars...
· AŞIK NUSRET SÜMMANİ ...
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
· ŞARKIŞLA - Sivas ... [8]
· Fıstık gibi kız y... [7]
· Sağır Duymaz Uydurur [6]
· El Ayak Dövmeleri [5]
· (Kirik) Kırık Git... [5]
En Son İncelemeler
· Yüz hatları ile kara...
· Dunyanin en ünlü kal...
· DüNYA NIN İLK AŞK ME...
· ÇOK FAYDALI 3 BİLGİ
· Ünlü Bir Kardiyoloğu...
RSS Yayın
RSS - Resimler
RSS - Forumlar
RSS - Weblinkleri
RSS - Makaleler
RSS - Haberler
RSS - Programlar
Referanslar
Son Referanslar
www.bizimeller.net
www.bizimeller.net
www.bizimeller.net
www.netvibes.com
www.bizimeller.net

Referanslar
679x www.bizimeller...
234x bizimeller.net
152x www.google.fr
76x www.google.com.tr
68x www.google.com

Top 100 Referans
Burayı Tıkla
Live traffic feed
Hoş Geldiniz
Forum Aşk Sevgi Sohbet Ve Canlı Radyo İçerikli www.Bizimeller.Net Web Sayfamıza Hoş Geldiniz
Bizimeller.Net - TuRK FM Online Radyo Yayın Akışını Dinlemektesiniz
Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
[ Namaz Dua Ve Sûreleri ]
MR_SEVMEKMI_ASLA
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 23-01-2008 23:50
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 22.01.08

Sübhâneke

Ettehiyyâtü

Allâhümme Salli ve Allâhümme Barik

Allâhümme Salli

Allâhümme Barik

Rabbenâ âtina ve Rabbenâğfirli

Rabbenâ âtina

Rabbenâğfirli

Kunut Duaları

Kunut Duaları-1

Kunut Duaları-2

Fatiha Suresi

Fil Suresi

Kureys Suresi

Maun Suresi

Kevser Suresi

Kafirun Suresi

Nasr Suresi

Tebbet Suresi

İhlas Suresi

Felak Suresi

Nas Suresi

Ayetu'l-Kursi

[ Sübhâneke ]

Namazlarda ayakta iken okunur.

Okunduğu yerler:

1) Her namazın ilk rek'atinde iftitah tekbirinden sonra,

2) İkindi namazının sünnetinde üçüncü rek'ate kalkınca fatihadan önce,

3) Yatsı namazının ilk sünnetinde üçüncü rek'ate kalkınca fatihadan önce,

4) Teravih namazı dört rek'atte bir selâm verilerek kılınıyorsa üçüncü rek'ate kalkıldığı zaman fatihadan önce.

5) Cenaze namazında birinci tekbirden sonra.

Anlamı: Allahım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka tanrı yoktur.

NOT: Parantez içindeki "Ve celle senâük" cümlesi cenaze namazında okunur.

[ Ettehiyyâtü ]

Okunduğu Yerler:

Namazların her oturuşunda okunur.

Anlamı: Dil ile, beden ve mal ile yapılan bütün ibadetler Allah'a dır. Ey Peygamber! Allah'ın selâmı, rahmet ve bereketleri senin üzerine olsun.

Selâm bizim üzerimize ve Allah'ın bütün iyi kulları üzerine olsun.

Şahitlik ederim ki, Allah'tan başka tanrı yoktur. Yine şahitlik ederim ki, Muhammed, O'nun kulu ve Peygamberidir.

[ Allâhümme Salli ve Allâhümme Barik ]

1) Bütün namazların son oturuşlarında Ettehiyyatü'den sonra,

2) İkindi namazının sünneti ile Yatsının ilk sünnetinin birinci oturuşunda Ettehiyyatü'den sonra,

3) Dört rekatta bir selâm verilerek kılınan Teravih namazının ikinci rek'atının sonundaki oturuşta "Ettehiyyatü"den sonra,

4) Cenaze namazında ikinci tekbirden sonra.

[ Allâhümme Salli ]

Anlamı: Allahım! Muhammed'e ve Muhammed'in ümmetine rahmet eyle; şerefini yücelt. İbrahim'e ve İbrahim'in ümmetine rahmet ettiğin gibi. Şüphesiz övülmeye lâyık yalnız sensin, şan ve şeref sahibi de sensin

[ Allâhümme Barik ]

ümmetine hayır ve bereket ver. İbrahim'e ve İbrahim'in ümmetine verdiğin gibi. Şüphesiz övülmeye lâyık yalnız sensin, şan ve şeref sahibi de sensin.

[ Rabbenâ âtina ve Rabbenâğfirli ]

Okundukları Yerler:

1) Namazlardaki oturuşlarda Allahümme salli ve Allahümme barikten sonra,

2) Kunut duasını bilmeyen vitir namazında onun yerine "Rabbenâ âtina" ayetini okuyabilir.

3) Cenaze namazında üçüncü tekbirden sonra okunacak duaları bilmeyen bunların yerine yine "Rabbenâ âtina" ayetini dua niyetiyle okuyabilir.

[ Rabbenâ âtina ]

Anlamı: Allahım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru.

[ Rabbenâğfirli ]

Anlamı: Ey bizim Rabbimiz! Beni, anamı ve babamı ve bütün mü'minleri hesap gününde (herkesin sorguya çekileceği günde) bağışla.

[ Kunut Duaları ]

Bu duâlar Vitir namazının son rek'atında âyetten sonra okunur.

[ Kunut Duaları-1 ]

Anlamı: Allahım! Senden yardım isteriz, günahlarımızı bağışlamanı isteriz, razı olduğun şeylere hidayet etmeni isteriz. Sana inanırız, sana tevbe ederiz. Sana güveniriz. Bize verdiğin bütün nimetleri bilerek seni hayır ile öğeriz. Sana şükrederiz. Hiçbir nimetini inkâr etmez ve onları başkasından bilmeyiz. Nimetlerini inkâr eden ve sana karşı geleni bırakırız...

sevmekmi_asla_58.sitemynet.com/mynet_resimlerim/mr_turkiye.gif

img442.imageshack.us/img442/5123/7976ya4jqfa2.gif
img98.imageshack.us/img98/3280/sevmekmi5cv9ph.gif
S£VM£K ¥û®£K iST£® S£VGi iS£ £M£K £G£® Õ ¥û®£K SiZD£ ¥oK iS£ £¥¥ GûL ¥û®£KLi iNS@NL@® S@KIN S£VM£¥£ K@LKISM@¥IN!!!

http://www.sarkislabilisim.net
ReNa_Gurbetten_Silaya
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28-01-2008 18:22

Katılım Tarihi: 27.01.08

biliyorumda kureys suresinde takiliyom tekkSadSadsaol elin esaglik yaa

www.bizimeller.net Danimarka Chat,denmark sohbet,danimarka muhabbet,denmark dernek,danimarka muhabbet,danimarka arkadaslik
AKREP
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20-03-2008 09:07
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 28.01.08

ELLERİNE SAĞLIK
AKREP'İN DÜŞMANLIĞI BETERDİN EJDERHADAN,
EJDERHA AŞİKAR VURUR, AKREP GİZLİ HER ZAMAN

www.bizimeller.net Sohbet gurbet , yabanci chat , sohbet yabanci , nederland chat , chat nederland , holland sohbet , chat almanya , chat fransa , fransa chat
Atlanilacak Forum:
Özel sayfalar Bulutu
Kova Burcu Ve Özellikleri, TV İZLE (Populer), Ata Demirer - Araknafobia - Örümcek Fobisi, Duvar Yazıları, Ata Demirel-İnternet Alemi, Komik Mesajlar, Ankarali Namik'tan Seçmeler, Doğum Günü Mesajları, Avrupa Yakası - Remix (Süper), Sevgililer Günü, Msn Messenger, Aslan Burcu Ve özellikleri, Canlı TV-RADYO, Merkez Bankası Döviz, TC. KiMLiK No Sorgulama, Yay Burcu Ve Özellikleri, FLASH Oyunlar, OSYM Gözümü ye, Ata Demirer - Deli Kaptan, Grup Vitamin - İsmail, Ediz Hun - Pilot, Önemli Telefonlar, Oğlak Burcu Ve Özellikleri, İL İL TÜRKİYEM, Hayki & Yas - Ne olur evet de, Ankarali Namik - Evde Beş Evde Onbeş, Cem Yılmaz-Milenyum 1, Cem yılmaz-Milenyum 3, AtaSözleri, Ediz Hun - Hatırlamaya Calış, İlginç Bilgiler, Başak BUrcu Ve Özellikleri, Asker Mesajları, Cem Yılmaz-Milenyum 2, İkizler Burcu Ve Özellikleri, Komik Sesler, Yengeç Burcu Ve Özellikleri, Cem Yılmaz Gösteri 1, Ata Demirel-Küçük Kurbağa, Cem yılmaz-Türk Polisi, Animasyonlar, Ata Demirel-Kontor At Sevgilim, Dünyanın Her Yeri İçin Hava Durumu, Ata Demirel-Truva, Ata Demirer - Müslüm Baba Belgeseli
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Windows Live Messeng..., Kaspersky Anti-Virus..., Winamp Full 5.52, Anti-Ban 1.5, Metin Editörü 1.0, Messenger Plus! Live..., Adobe PhotoShop CS2 9, Okey Oyunu 2.1,
Haber Başlıkları Bulutu
2009'A DİKKAT, Vahşette 4. Gün, 8 yaşında kıza tecavüz, OĞLUNU KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU., DEVLETİ SOYAN SOYANA, RUSLAR, TÜRKLER HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?, Müslümanlar ve Museviler İslamafobi ve Antisemitizme Karşı Birlikte Hareket Edecek, KOMUTANIN İNTİHARINDAKİ MÜTHİŞ SIRLAR, Sivas YAZ 5058`E GÖNDER, YILBAŞI KUTLAMALARI SÖNÜK GEÇTİ, Çok iğrenç ilişkiler bunlar! , ERDOĞAN AB ZİRVESİ ÖNCESİ YENİ BAŞMÜZAKERECİ ATADI, KOCA DAYAĞINDAN KURTULMAK İÇİN KENDİNİ İHBAR ETTİ, ERGENEKON KAZISI YENİDEN BAŞLADI, ALİYEV ERMENİSTAN'I İŞARET ETTİ
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Site ve Forum Kuralları!, BiR DaMLa AsK..., Kıyamete Kadar Havada Duracak Olan Kaya, **İnsanLık Yemeğinin Tarifi**, AŞIK NUSRET SÜMMANİ OĞLU BİZİM ELLER, Nihayet Youtube'un yasagi kalkiyor, Sevdam, ^*^ BiZiM ELLER ^*^, SEN YOKSUN YA!!!!!!, *Gece Bana Ağladı, Bense Yokluğuna *, **AgLamak Icin Gözden Yasmi Akmali??**, Kendine İyi Bak!, SaNa BaKMaK SuYa BaKMaKTiR..., Şarkışla'da Kar Yağışı (Video), ^^KADER - (Şiir-Siir)^^, Bana SEVMEYİ Anlat!, Hasret Yağmurları, YouTube'a erişim yasağı kaldırıldı, Fikra, MeKTuP, Söz Sevdigim, ZAMAN, IZMIRIM, (Kirik) Kırık Gitar - Gözlerime Cizdim Seni, Önce Okuyun Sonra Resime Bakın, CoCuKLuMu ÖzLüYoruM, 3000 Yılında Neler Olabilir..., ~~Seni AnLattim GeCeye~~, Hangi bardak daha kolay kirilir?, ADI ASKTIR
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[8]
[7]
[6]
[5]
[5]
[5]
[4]
[4]
[4]
[4]
En Son Cevaplanan 10 Konu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
En Çok Okunan 10 Konu
[735]
[619]
[610]
[526]
[335]
[334]
[316]
[312]
[300]
[294]
Üye Girişi

[Şifremi unuttum]
[Yeni Üyelik.!]
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 9

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 191
· En Yeni Üye: randolphlow
En Son Ziyaret
Kimya 1 hafta
BerraK 1 hafta
MR_SEVMEK... 3 hafta
bendeniz_... 8 hafta
chet-kurd 12 hafta
Sahinn 15 hafta
Diedericks76 15 hafta
dalavera-nl 16 hafta
Irvin28 17 hafta
efezade_nl 19 hafta

Yemek Tarifleri
www.BiZiMeLLeR.NeT

İL İL TÜRKİYEMİZ
www.Bizimeller.Net

SivasSpor Marşı
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

24/02/2010 14:54
Selam herkeze ben elfida (NAZ) eski olan arkadaslar beni tanirlar nasilsiniz? can_yeliz abla nasilsin kizlar nasil herkeze sevgiler saygilar iyi gunler.

09/02/2010 22:15
resim galerisine foto nasıl eklenir? yardım pls..

09/02/2010 22:14
selamun aleykum arkadaşlar...

22/10/2009 08:20
selamun aleykum cemaat uzun zaman oldu valla en sonunda şu şifre işini halledebildim. nasılsınız iyisiniz inşaallah. cümleten Allaha emanet olun

21/10/2009 15:21
ya erdal bey biraz canlandirin burayi cok monoton olmus ha

Komik Bilmece
AŞK ÖLÇER

Yorumcu.com hizmetidir

Günlük Burçlar

Günlük burçlar

Yorumcu.com hizmetidir

Burçlar
En Yeni Üyeler
Üye AdıKatılım
randolphlow 29-08-2010